© 2019 NATURAL GOODS COMPANY

contact@naturalgoodscompany.com
p. 020 7529900

TRIUMPH & DISASTER -  LUONNOLLINEN TUOTESARJA MIEHILLE

 

"Kun olin 13-vuotias, isäni antoi minulle kehystetyn Rudyard Kiplingin kirjoittaman runon nimeltä "IF". Se oli tietynlainen neuvo isältä pojalle kuinka olla mies ja käsitteli nöyryyttä, kunniaa, riskejä ja palkinnon saamista. Yli kaksi vuosikymmentä myöhemmin, kun ajatus miesten parranajotuotteista syntyi, nämä samat arvot olivat mielessäni. Löydettyäni vanhan, repaleisen runon kirstun pohjalta, luin säkeen: "‘if you can meet with Triumph & Disaster and treat those two imposters just the same". Silloin tiesin, että brändi oli syntynyt."

 

- Dion Nash, perustaja 

 

TUOTEVALIKOIMA

 

  • kasvotuotteet

  • vartalotuotteet

  • hiustenhoitotuottet sekä -muotoilutuotteet

 

 

 

 

Uudesta-Seelannista peräisin olevan Triumph & Disaster-brändin filosofiana on käyttää parhainta teknologiaa ja tiedettä luonnollista alkuperää olevien ja toimivien tuotteidensa pohjalla. Sarja käyttää paikallisten alkuperäiskansojen perinteisiä luonnon raaka-aineita, kuten Horopitoöljyä ja Ponga-saniaisen uutetta yhdessä ympäri maailmaa hankittujen luonnonainesosien kanssa. 

 

Triumph & Disaster  uskoo kestävän kehityksen mukaisen liiketoiminnan olevan tie eheyteen ja rehellisyyteen. Luonnon kunnioitus ja  tieteen hyödyntäminen ovat brändin tapa toimia rituaalisten miesten tuotteiden valmistuksessa.