© 2019 NATURAL GOODS COMPANY

contact@naturalgoodscompany.com
p. 020 7529900

Kukkatippaterapia ihonhoidossa 21.-22.8.2017

December 14, 2016

 

Kokonaisvaltaisille ihonhoitomenetelmille on tilausta Suomessa enemmän kuin koskaan. Tietoyhteiskunnan kiihtyvä rytmi asettaa ihmisen kehon aivan uudenlaisten haasteiden eteen ja jatkuvan stressin vaikutukset näkyvät myös ihossa. Kukkatippaterapian kehittäjä Edward Bach löysi 1930 keinon hoitaa sterssitiloja kasvien parantavalla voimalla ilman sivuvaikutuksia.

Nyt meillä on tilaisuus tarjota saksalaisen luonnonkosmetiikan pioneerin, Providan,  kehittämiä Bach-kukkatippoja Demeter-laatuisena myös ihonhoitoon.

 

Kukkatippojen avulla kasvohoidosta tulee kokonaisvaltaisempi ja erilaisiin iho-ongelmiin voidaan räätälöidä oma kukkatippasekoitus. Tämä tarjoaa oivan työkalun mm. sellaisen ihon hoitoon, jossa on useita ongelmia samanaikaisesti.

 

Kaksipäiväisessä koulutuksessa opettelemme kasvohoitorutiinin, joka tehostaa kukkatippojen vaikutusta. Teemme myös sopivia kukkatippasekoituksia erilaisiin ihon tarpeisiin ja käymme läpi perusteoriaa, joka liittyy kukkatippahoitoihin.

 

Koulutus sisältää aloituspaketin, jossa on 8 kukkatippaa sekä sekoitukseen tarvittavan vesi alkoholiseoksen, kasviglyseriinin, Bio-neutral cream –voiteen ja 10 annospulloa sekoituksia varten.

 

Koulutuspaikka: Salon & Shop by Natural Goods Company, Museokatu 15 Helsinki

Koulutusaika: 21.8. klo 10-17 ja 22.8. klo 10-17

Kouluttajina: Johanna Joutsenniemi ja Maria Nykänen

Koulutuksen hinta on 290€ + alv  

 

Please reload

Luitko jo tämän?

Mitä on probioottinen ihonhoito?

9.3.2015

1/1
Please reload

Viimeisimmät
Please reload

Arkisto
Please reload

Etsi avainsanalla