© 2019 NATURAL GOODS COMPANY

contact@naturalgoodscompany.com
p. 020 7529900

ESSE PROBIOTIC SKINCARE –hoitokonsepti

August 6, 2016

 

 

Luomulaatuinen Esse on probioottinen ammattilaissarja ja hoitolakonsepti, jonka fokuksena on tuloksellisuus. Esse vastaa aidosti niin kuluttajien kuin ammattilaisten kasvavaan kysyntään tehokkaalle ihonhoitokonseptille, jossa yhdistyy eettisyys, innovatiiviset aktiiviaineet, ajantasainen tieteellinen tutkimustyö ja ammattimainen koulutus. Esse-tuotteiden valmistuksessa hyödynnetään moninaisia keinoja ihon terveen mikrobiomin optimoimiseksi. Näitä ovat mm. pH-arvon säätely, miedot säilöntämenetelmät, ihon suojabarriäärin vahvistaminen ja puhtaimpien luomuaineosien hyödyntäminen. Ainutlaatuiset tuotereseptit luovat pohjan todellisille mikrobiomin eheyttäjille – pre- ja probiooteille, joita käytetään tuotteiden aineosina menestyksekkäästi.

 

Esse-kosmetologeista koulitaan kokonaisvaltaisen ihonhoidon ammattilaisia.

Ensikoulutus on kaksipäiväinen sisältäen probioottisen ihonhoidon perusteet, tuotekoulutuksen ja hoitojen peruskoulutuksen. Ensikoulutuksen jälkeen voit aloittaa Esse-hoidot hoitolassasi. Ensikoulutuksen ajankohta sovitaan yhdessä kouluttajan ja kosmetologin kanssa.

 

Esse-kosmetologeilta ei edellytetä aikaisempaa tietoa luonnonmukaisesta ihonhoidosta, mutta kiinnostusta kyllä. Kun lähdet Esse-hoitajaksi, sitoudut samalla jatkokoulutuksiin vähintään pari kertaa vuodessa. Ne toteutetaan yleensä Helsingissä.

 

 

Kouluttajina toimivat kosmetologi Minna Oey ja estenomi Maria Nykänen.
Koulutus on maksuton, mutta edellyttää Esse-hoitokonseptin aloituspaketin hankintaa.

 

Lisätiedot minna@natcosnordic.com tai maria@natcosnordic.com

 

tai 020 752 9900.

Please reload

Luitko jo tämän?

Mitä on probioottinen ihonhoito?

9.3.2015

1/1
Please reload

Viimeisimmät
Please reload

Arkisto
Please reload

Etsi avainsanalla