© 2019 NATURAL GOODS COMPANY

contact@naturalgoodscompany.com
p. 020 7529900

Opettele rakastamaan mikrobeitasi

September 3, 2015

 

Esse BIOME+ teknologia on yli 5 vuoden intensiivisen tieteellisen tutkimuksen tulos, joka koskee ihon ja sen pinnalla elävien mikrobien suhdetta. Teknologia hyödyntää mikrobiomitutkimuksen (Human Microbiome Project, HMP) havaintoja. 

 

Mikrobit ovat olennainen osa meitä -  ilman niitä me kuolemme. Olemme lähes täysin mikrobivapaita kohdussa, mutta jo muutaman viikon kuluttua syntymästämme olemme ekosysteemi, jossa jokaista ihmissolua kohden on 10 mikrobia. Emme voi sulattaa ravintoamme ilman niitä, elimistömme ei voi valmistaa tärkeitä vitamiineja ja aminohappoja ilman niitä, ja halusimme sitä tai ei, mikrobit ovat vastuussa myös ihomme terveydestä. Iho on ekosysteemi ja samoin tavoin kuin suolistosi tarvitsee hyödyllisiä mikrobeja, myös iho tarvitsee niitä terveytensä ylläpitämiseen.

 

Yksi viidestä osa-alueesta "Esse Discover Organic"-kampanjassa on nimetty "Löydä mikrobisi". Tämän tarkoituksena on kouluttaa ja luoda tietoisuus siitä, että iho on riippuvainen mikrobien moninaisuudesta toimiakseen optimaalisesti.  Jyrkässä ristiriidassa "tapa ne kaikki" lähestymistavalle, Essen tieteellinen edistysaskel on työskennellä yhdessä niiden kanssa eikä niitä vastaan.

 

Esimerkkejä tästä on prebioottien sisällyttäminen tuotteisiin suosimaan hyödyllisiä mikrobeja niiden ravintona, mietojen säilöntä- ja pinta-aktiivisten aineiden käyttö, pH:n optimointi ja 100% luonnollisten hajusteiden käyttö. Tämä luo täydellisen ympäristön probiooteille. Optimaalisen mikrobiomin palauttaminen ja ylläpitäminen parantaa ihon suojaominaisuuksia ja hidastaa ikääntymiseen liittyviä prosesseja. Essen perustaja, Trevor Steyn, uskoo tulevaisuuden ihonhoidon nojaavan probiootteihin ja lisääntyneeseen ymmärrykseen mikrobien ja solujen suhteesta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Luitko jo tämän?

Mitä on probioottinen ihonhoito?

9.3.2015

1/1
Please reload

Viimeisimmät
Please reload

Arkisto
Please reload

Etsi avainsanalla