© 2019 NATURAL GOODS COMPANY

contact@naturalgoodscompany.com
p. 020 7529900

Lisätodisteita probioottien tehosta ekseeman hoidossa

September 3, 2015

 

Atooppinen ihottuma, joka tunnetaan myös nimellä allerginen ekseema on sairaus, josta kärsii tänäpäivänä yhä useampi. Vain 3% lapsista ilmeni atooppista ihottumaa 1950-luvulla ja nykyään siitä kärsii yli 20% lapsista. Taudin syylle ei ole täysin varmuutta. On ollut teorioita, että probiooteilla voidaan vaikuttaa taudin ehkäisyyn, mutta tähän saakkaa niiden rooli on ollut kiistanalainen.

 

Vuonna 2014 ryhmä tiedemiehiä Romaniassa julkaisivat tutkimuksen, joka arvioi probioottien roolia atooppisen ihottuman hoidossa. Tutkimuksessa selvisi, että probiootit antoivat suojan ekseemaa vastaan ja Lactobacillus-bakteerit (joko yksistään tai yhdessä Bifidobakteerien kanssa) on ainoa tehokas probioottikanta ekseeman hoidossa.

 

Tutkimus lisää todisteita, että probiooteilla on tärkeä rooli ekseeman ja muiden allergisten ihosairauksien ehkäisyssä. Se myös edesauttaa vastaavanlaisten ihosairauksien hoitoa tulevaisuudessa.

 

 

Please reload

Luitko jo tämän?

Mitä on probioottinen ihonhoito?

9.3.2015

1/1
Please reload

Viimeisimmät
Please reload

Arkisto
Please reload

Etsi avainsanalla