© 2019 NATURAL GOODS COMPANY

contact@naturalgoodscompany.com
p. 020 7529900

MOSSA - POHJOISTEN MARJOJEN VOIMAA IHOLLESI

 

Latvialaisen MOSSAN raaka-aineet saadaan pohjoisen marjojen aktiiviaineista. ECOCERT-setifioitu luonnonkosmetiikkasarja on hinnaltaan edullinen. Se sopii kaikille ihotyypeille, mutta helpottaakseen valintaa MOSSA on jakanut tuotelinjan kahteen ryhmään iän ja ihotyypin mukaan. Youth Defence sopii +20 naisille ja Age Excellence, jonka saamme valikoimiin myöhemmin tänä vuonna, +35 naisille. Kaikki tuotteet sisältävät erityisen paljon pohjoismaissa kasvaneiden marjojen aktiiviaineita ja niissä on anti-aging -vaikutteisia antioksidantteja. MOSSA on dermatologisesti testattu. Mitään MOSSA-tuotteita, tai niiden raaka-aineita, tai valmistuksen vaihetta, ei testata eläimillä

Jokainen MOSSA-tuote sisältää pohjoisessa kasvaneiden marjojen uutteita. Lyhyet ja karut kesät tiivistävät pienet pohjoiset marjamme täyteen antioksidantteja ja vitamiineja. Siksi ne sisältävät erittäin runsaasti vitamiineja ja vaikuttavia aineita, jotka ihosi tunnistaa ja joita se osaa hyödyntää.

 

Marjat ovat tehokkaita raaka-aineita, ei pelkästään syötynä, vaan myös ihonhoidossa. Ne mekanismit, jotka saavat nämä marjakasvit selviytymään pohjoisen luonnon ääriolosuhteista suojaavat myös ihoa vapailta radikaaleilta ja stimuloivat solujen uusiutumista. 

 

Tutustu MOSSA-tuotteisiin tarkemmin mossacosmetics.com