© 2019 NATURAL GOODS COMPANY

contact@naturalgoodscompany.com
p. 020 7529900

MÁDARA -

SAATAVILLA MYÖS AMMATTIKOOSSA HOITOLAKÄYTTÖÖN

 

MÁDARA sai alkunsa intohimosta. Neljän nuoren latvialaisnaisen intohimoisesta unelmasta luonnolliseen elämäntapaan. Todellisesta tarpeesta vihreämpään, kauniimpaan, puhtaampaan ja turvallisempaan elämään. Nuoret naiset nimesivät unelmansa MÁDARAN mukaan – salaperäisen kasvin, jolla on makea tuoksu. Kasvin, joka on kasvanut pohjoisen Latvian niityillä ja merenrantojen dyyneillä vuosisatojen ajan. Vuosisatojen ajan viisaat naiset olivat käyttäneet tätä ja muita yrttejä kauneuteen ja lääkitsemiseen ja nyt siitä tuli luonnollisen elämäntavan, kauneuden ja voimakkaiden pohjoisten kasvien symboli.

 

Neljän naisen unelmasta on kasvanut maailmalla hyvin tunnettu ainutlaatuisen luonnonkosmetiikan valmistaja. Korkealaatuisten tuotteiden, yksinkertaisen ja tyylikkään designin ja reilun yritystoiminnan perusperiaatteita toteuttaa nyt neljänkymmenen ihmisen tiimi yhdessä MÁDARAn perustajien – Zanen, Lotten, Paulan ja Lienen kanssa.

TEHOKKUUS

 

MÁDARA kosmetiikkatuotteet sisältävät luomusertifioituja, balttialaisia kasviuutteita, joiden aktiiviaineet ovat ainutlaatuisen intensiivisiä. Balttialaisten kasvien uutteet yhdessä muiden luonnollisten aineosien kanssa ovat apuna luomassa korkealaatuisia ja tehokkaita luonnonkosmetiikkatuotteita. MÁDARA kosmetiikkatuotteiden tehokkuus on testattu dermatologisin testein.

 

LAATU JA LUONNONMUKAISUUS

 

MÁDARA pyrkii kaikessa toiminnassaan korkeimpaan mahdollisimpaan laatuun. Mádaran kosmetiikkatuotteiden raaka-aineet ovat peräisin sertifioiduilta luomutiloilta ja hyväksytyiltä toimittajilta, luonnonkosmetiikalle asetettujen standardien mukaisesti. Madara on kansainvälisten ECOCERT standardien mukaisesti täysin luonnollinen ja ekologinen tuotesarja.

 

MÁDARAN kosmetiikkatuotteita ei ole testattu eläimillä.Tuotteet ovat testanneet sertifioidut dermatologistit ja monet vapaaehtoiset kuluttajat, jotka ovat yhtä huolissaan turvallisuudestaan kuin mekin olemme.