© 2019 NATURAL GOODS COMPANY

contact@naturalgoodscompany.com
p. 020 7529900

MÁDARA - TEHOKKUUTTA POHJOISESTA LUONNOSTA

 

MÁDARA sai alkunsa neljän nuoren latvialaisnaisen intohimoisesta unelmasta luonnolliseen elämäntapaan. Naiset nimesivät unelmansa matara-kasvin mukaan, joka on kasvanut pohjoisen Latvian niityillä ja merenrantojen dyyneillä vuosisatojen ajan ja jota ajan viisaat naiset olivat käyttäneet kauneuteen ja lääkitsemiseen. Nyt siitä tuli luonnollisen elämäntavan, kauneuden ja voimakkaiden pohjoisten kasvien symboli.

Mádara valmista korkealaatuisia luonnonkosmetiikkatuotteita pohjoisen tehokkain kasviraaka-ainein. Ne ovat peräisin sertifioiduilta luomutiloilta luonnonkosmetiikalle asetettujen standardien mukaisesti. Kaikissa tuotannon vaiheissa noudatetaan kansainvälisiä sääntöjä. Mádara olettaa tehokkuuden olevan yksi laadun synonyymeista, ja on kasviuutteista tehdyn luonnonkosmetiikan ilmentymä. Solutasolta katsoen kasvit ja ihmiset ovat sukulaisia. Tästä johtuen luonnonkosmetiikkatuotteet ovat erityisen tehokkaita, koska ne puhuvat samaa kieltä ihosi ja jokaisen solusi kanssa. 

 

Neljän naisen unelmasta on kasvanut maailmalla hyvin tunnettu ainutlaatuisen luonnonkosmetiikan valmistaja. Korkealaatuisten tuotteiden, yksinkertaisen ja tyylikkään designin ja reilun yritystoiminnan perusperiaatteita toteuttaa nyt neljänkymmenen ihmisen tiimi yhdessä MÁDARAn perustajien – Zanen, Lotten, Paulan ja Lienen kanssa.

TEHOKKUUS

 

Mádaran luonnonkosmetiikkatuotteet sisältävät luomusertifioituja, baltialaisia kasviuutteita, joiden aktiiviaineet ovat ainutlaatuisen intensiivisiä. Baltialaisten kasvien uutteet yhdessä muiden luonnollisten aineosien kanssa ovat apuna luomassa korkealaatuisia ja tehokkaita luonnonkosmetiikkatuotteita. 

 

Tutustu MÀDARA-tuotteisiin madaracosmetics.fi

  • Facebook - Black Circle

LAATU JA LUONNONMUKAISUUS

 

Mádaran luonnonkosmetiikka ulottuu vielä kauneutta ja tehokkuuttakin syvemmälle. Valitsemalla Mádaran tiedät varmuudella käyttäväsi vain vaarattomia ja sertifioituja raaka-aineita. Tuotteita testaavat sertifioidut dermatologistit ja monet vapaaehtoiset kuluttajat. Tuotannossa käytetyt aineet ja metodit ovat ympäristöystävällisiä. Mádara käyttää ekologisia puhdistusaineita jopa tuotantoyksikköjemme ja toimistomme siivouksessa. Mádara on kansainvälisten ECOCERT standardien mukaisesti täysin luonnollinen ja ekologinen tuotesarja. Se on vapaaehtoinen standardi, joka sertifioi kosmetiikkatuotteita varmistamalla tuotteiden luonnollisen alkuperän. ECOCERT kieltää synteettisten tuoksujen, synteettisten säilöntäaineiden, kuten parabeenien, mineraaliöljyjen, propyleeni glycolin ja muiden synteettisten aineiden käytön.