© 2019 NATURAL GOODS COMPANY

contact@naturalgoodscompany.com
p. 020 7529900

LABORATOIRE DU HAUT SEGALA - KASVIÖLJYT JA KUKKAISVEDET

 

Ranskalainen kosmetiikkasarja Laboratoire du Haut-Segala on syntynyt intohimosta kasvien ainutlaatuisiin ominaisuuksiin. Tämä intohimo on luonut vahvaa osaamista luomulaatuisten ja luontoystävällisten kauneudenhoitotuotteiden valmistukseen.  

Jokainen Laboratoire du Haut-Segala-tuote on käsintehty laboratoriossa Etelä-Ranskassa, Aveyronin alueella,  korkealaatuisista luomulaatuisista ja täysin luonnollisista raaka-aineista. Aveyronin alue on koskettava sekoitus perinteitä, kulttuuria, innovaatiota, historiaa ja makuja. Segala on ainutlaatuinen kaupunki Aveyronin "satojen laaksojen alueella", jossa laboratorio sijaitsee ja jossa rikkaat perinteet, käsityötaito ja luonnon kunnioitus on säilynyt.

 

Ecocert sertifikaatin lisäksi Laboratoire du Haut-Segala noudattaa Cosmebion asettamia sääntöjä.

 

KUKKAISVEDET

 

Kukista uutetut eteeriset öljyt antavat kukkaisvesille niiden hellävaraisen tehon. Niillä on ihohhuokosia supistavia, virkistäviä tai rauhoittavia vaikutuksia. Kukkavedet sopivat käytettäviksi sekä kasvoille että vartalolle. Ne sopivat upeasti päivittäiseen käyttöön, joko iholle suihkutettuina tai vanulapulla levitettyinä. 

KASVIÖLJYT

 

Laboratoire du Haut-Segalan kasviöljyt on kylmäpuristettu tarkoin valituista siemenistä, kukista ja hedelmistä. Tämä takaa, että öljyt sisältävät kasvien oleelliset elementit ja siten myös kasvien luonnolliset aktiivivaikutukset. 

 

  • 100% puhtaita ja luonnollisia

  • täynnä tärkeitä rasvahappoja ja vitamiineja

  • ei säilöntäaineita

  • ei lisättyjä hajusteita

  • ei eläintestausta

  • yksi öljy sopii moneen tarkoitukseen (kasvot, vartalo, hiukset)