© 2019 NATURAL GOODS COMPANY

contact@naturalgoodscompany.com
p. 020 7529900

BIOSOLIS - FYSIKAALISTA UV-SUOJAA KOKO PERHEELLE

 

BIOSOLIS on ensimmäinen sertifioitu, kattava fysikaalinen aurinkotuotesarja aikuisille ja lapsille, sekä vartalon että kasvojen iholle.   Mineraaliaurinkosuoja-aine sinkkioksidi jää ihon pinnalle ja heijastaa UV-säteitä peilin tavoin. Sen vaikutus alkaa välittömästi ja kestää pitkään.

 

BIOSOLIS on selättänyt mineraaliaurinkosuojien suurimmat haasteet vankan tietotaidon ja tarkan raaka-aineiden valintaprosessin ansiosta. Voiteet ovat erinomaisesti levittyviä ja mineraaliaurinkosuojille tavanomainen valkoisuus katoaa iholle levitettäessä pian. BIOSOLIS aurinkosuojatuotteiden pohjana on luomutuotettu aloe vera, joka muodostaa yhdessä kasviöljyjen ja mineraaliaurinkosuoja-aineiden kanssa ainutlaatuisen ihoa hoitavan ja haitallisilta auringon UV-säteiltä suojaavan koostumuksen. 

SERTIFIOINTI

 

BIOSOLIS toimii yhteistyössä Ecocert Greenlife- ja Cosmebio-sertifiointien kanssa, jotka sertifioivat paitsi tuotteet, myös niiden sisältämät raaka-aineet ja tuotekoostumukset. Lisäksi kaikki Biosolisin käyttämät suojakertoimet on tarkistettu riippumattomassa laboratoriossa ja täyttävät eurooppalaisen COLIPAn ja amerikkalaisen FDA:n aurinkosuojatuotteille määritellyt vaatimukset

  • Facebook - Black Circle

AVAINAINESOSANA ALOE VERA

 

BIOSOLIS-tuotteiden pohjana on luomutuotettu aloe vera-geeli, joka korvaa veden lähes kaikissa tuotekoostumuksissa. Yhdessä kasviöljyjen ja mineraaliaurinkosuoja-aineiden kanssa Aloe Vera kosteuttaa, hoitaa ja ravitsee ihoa sekä ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkejä.

Jokainen tuote sisältää innovatiivisen koostumuksen, jonka ansiosta tuotteet levittyvät helposti ja ne antavat maksimaalisen aurinkosuojan kaikille ihotyypeille, myös kaikista herkimmälle iholle. Uutuutena aurinkosuoja, jota voi levittää myös hiuksiin.